Porsche 356 Speedster (replica, ivoor)

Onze Porsche 356 Speedster is voorzien van ivoorkleurige lak (origineel Porsche), een donker bruin lederen interieur en een beige cabrioletkap.

Onze  Porsche 356 Speedster is een replica van het origineel uit 1958. Het betreft een replica, omdat een originele Porsche 356 Speedster eigenlijk niet meer te vinden is of anders onbetaalbaar is. In Nederland rijden dan ook eigenlijk geen originele Porsche Speedsters rond.

Onze Porsche Speedster is zo gebouwd dat alleen de echte Porsche kenner het verschil zal zien tussen het origineel en onze replica. Wij hebben de Porsche 356 Speedster zelf in Nederland gebouwd op basis van een ingekort kever cassis en een body van Vintage Speedster uit California. Door de Speedster zelf in Nederland te bouwen hebben wij de volledige controle over de kwaliteit en betrouwbaarheid van de oldtimer. Tevens hebben wij de Speedster voorzien van een speciale motor, zodat ook op dit gebied niemand de replica van het origineel zal onderscheiden. Hierdoor is een uiterst betrouwbare combinatie ontstaan die zeker de show steelt.

Porsche 356 Speedster trouwauto oldtimer huren
Porsche 356 Speedster trouwauto oldtimer huren
Porsche 356 Speedster trouwauto oldtimer huren