Telefoonnr. HuureenOldtimer.nl

(op werkdagen tijdens kantooruren)

Telefoonnr. HuureenOldtimer.nl

(op werkdagen tijdens kantooruren)

Oldtimer huren - trouwvervoer
HuureenOldtimer.nl
Oldtimer huren - dagje toeren
HuureenOldtimer.nl
Oldtimer huren - trouwvervoer
HuureenOldtimer.nl
Oldtimer huren - trouwvervoer
HuureenOldtimer.nl
Oldtimer huren - trouwvervoer
HuureenOldtimer.nl
Oldtimer huren - trouwvervoer
HuureenOldtimer.nl
Oldtimer huren - trouwvervoer
HuureenOldtimer.nl
Oldtimer huren - trouwvervoer
HuureenOldtimer.nl
Oldtimer huren - trouwvervoer
HuureenOldtimer.nl
Roze Oldtimer huren - trouwvervoer
HuureenOldtimer.nl
Oldtimer huren - trouwvervoer
HuureenOldtimer.nl

Kerstpakketten service

Geschreven op vrijdag 15 oktober 2021 16:38

Reis in stijl naar je personeelsfeest of nieuwjaarsborrel met één van onze retro oldtimers, zoals onze Volkswagenbusjes. Inclusief kerstboom op het dak! Natuurlijk ook een geweldige manier om je (thuis)medewerkers te verrassen en hun kerstpakket of relatiegeschenk te bezorgen in dit unieke vintage vervoer.

Kidsproof dagje toeren met een oldtimer

Geschreven op donderdag 02 september 2021 16:13

Wil je een dagje toeren in een oldtimer en je kids mee op pad nemen? Naast onze kindvriendelijke stops op onze vaste gratis routes, hebben we in deze blog een aantal leuke tips voor je verzameld! In de meeste van onze busjes is het mogelijk om jullie eigen kinderzitje op de passagiersstoel te plaatsen (3-punts gordel).

Een Mini Cooper: dagje toeren of trouwauto?

Geschreven op vrijdag 09 april 2021 15:44

Een Mini Cooper is een auto die iedereen wel denkt, een unieke oldtimer die je nog maar zelden op straat tegenkomt. Mede daarom is het ontzettend leuk om in zo'n Britse Mini te gaan rijden, als dagje toeren met ook als trouwauto is het een optie. In deze blog lees je alles over de verschillende uitjes waarbij je deze oldtimer kunt gebruiken. 

Gala vervoer in een oldtimer

Geschreven op maandag 15 maart 2021 10:13

Binnenkort een eindfeest, schoolgala of drive-thru diploma uitreiking? Dan is het huren van een oldtimer de oplossing. Zo maak je een spetterende entree op het feest en kunnen jullie vervolgens genieten van het feest of de diplomauitreiking. Het is mogelijk om dit te doen met een haal- en brengservice maar ook oudes kunnen de oldtimer besturen om op plaats van bestemming te komen. 

Welk type trouwauto past er bij jullie?

Geschreven op vrijdag 12 februari 2021 14:38

Bij een bruiloft zijn er natuurlijk oneindig veel onderdelen die je moet voorbereiden; van een jurk tot bloemen en van de locatie tot een trouwauto. Hier vinden jullie alle informatie over het kiezen van een trouwauto. Wij verhuren oldtimers die je grofweg in drie verschillende categorieën kunt opsplitsen, namelijk trouwbus, klassieke auto of sportieve auto. Je kunt met deze blog wegwijs worden welke van deze drie bij jullie past. Dat maakt het kiezen voor een trouwauto weer een stukje makkelijker. 

Een oldtimer huren: een uniek dagje weg!

Geschreven op donderdag 08 oktober 2020 15:41

Voor oldtimerliefhebbers is misschien de herfst en winter een saaie tijd, de meeste oldtimers worden geschorst en staan een aantal maanden binnen. Er zullen dus op mooie winterdagen ook geen dagjes toeren plaatsvinden, of toch wel? Je kunt namelijk een oldtimer huren en zo ook nog eens andere auto’s ervaren. In dit artikel lees je alles over het huren van een oldtimer voor een dag of zelfs meerdere dagen.

Toeren rond Hoogblokland met een oldtimer: 5 tips

Geschreven op zaterdag 13 juni 2020 15:17

Een dagje met een oldtimer op pad gaan is natuurlijk super gaaf. Bij ons heb je keuze uit meer dan 50 verschillende oldtimers. Van een chique Porsche 911 oldtimer tot een schattige Mini Cooper. Alle onderstaande tips zijn op ongeveer 10- 25 kilometer afstand van Hoogblokland met de oldtimers. Toeren rond Hoogblokland is een genot, mede door de mooie natuur in deze omgeving. Met een oldtimer is het fijn om snelwegen te vermijden en dus echt te genieten van de omgeving . Met deze tips kan dat optimaal!

De prachtige MG B cabriolet als trouwauto!

Geschreven op woensdag 03 juni 2020 11:05

Deze prachtige MG B cabriolet is een perfecte keuze als trouwauto. In deze blog lezen jullie meer over de auto en de redenen waarom deze parel op jullie bruiloft zou moeten figureren. Een cabriolet op een bruiloft is ideaal omdat jullie dan ook met open dak de entree kunnen maken. Verder is wit de perfecte kleur voor een klassieke trouwauto.

Trouwauto versiering: vijf unieke en persoonlijke tips!

Geschreven op donderdag 27 februari 2020 15:49

Tijdens de grote dag draait het natuurlijk om jullie en dat betekent dat je alles tot in de puntjes geregeld wilt hebben. Een bruiloft is altijd uniek en persoonlijk en zelfs trouwauto versiering kan daarbij helpen. Het kan zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet want er is zoveel mogelijk qua versiering. Daarom hebben wij voor jullie vijf leuke en unieke tips op een rijtje gezet.

Een dag op pad met Blue Ocean

Geschreven op woensdag 24 oktober 2018 10:04

Blogger Suzanne van Artikel255.nl ging in maart 2017 een dagje op pad met onze licht blauwe Volkswagen Blue Ocean bus. Dit is wat zij ervan vond:

"Supertof om eindelijk eens in een echte retro Volkswagenbus T2 te zitten! Wie droomt er niet van? Mijn droom kwam begin maart 2017 uit. Samen met mijn vriend en een vriendin ging ik een dagje toeren met Blue Ocean. Vanaf het moment dat we de bus instapten was het vakantiegevoel AAN. Onderweg trek je veel bekijks en iedereen vindt het prachtig. Voorrang krijgen is geen probleem! We zijn lekker naar het strand gereden voor het echte vrijheidsgevoel dat bij zo'n bus hoort. Uiteraard veel foto's maken met, voor, naast en in de bus. Een heerlijke dag waarbij de bestemming eigenlijk niet eens uitmaakt. De journey is de destination! Voor één dag eigenaar zijn van een Volkswagenbusje is een ervaring op zich! En deze ervaring smaakt naar meer. Camping trip, anybody?"