Oldtimer huren voor een dag

Niet alleen als trouwauto, maar ook voor een uniek dagje weg kunt u een oldtimer huren. Wij verhuren een divers aanbod eigen oldtimers. Zo is er voor ieder wat wils voor een bijzonder dagje weg.
Hoe andere huurders onze dienstverlening hebben ervaren staat uitgebreid beschreven op onze recensiepagina.

Wie zijn wij? Bekijk de over ons pagina.

Recensies

Zelf een recensie schrijven?

Een reuzenverrassing voor mijn 60ste verjaardag.
Mijn kinderen hadden na wat speurwerk gevonden, dat Marc Beckers in Berkel Rodenrijs een Fiat 500 verhuurt. 40 jaar geleden was dat mijn eerste auto.
In het geniep hebben ze hem voor de 26ste april voor mij gehuurd.
Pas laat realiseerden, zowel Marc, als mijn dochter zich, dat dat Koningsdag was en de zaak eigenlijk gesloten.
Toch wist Marc een medewerker bereid te vinden, zijn vrije dag op te offeren en zaterdagochtend stond de smetteloos witte 500 voor ons klaar. Na een uitgebreide instructie (onnodig natuurlijk, maar toch prima) en een korte proefrit, konden we op pad.
Jeetje, wat is dat ding klein… Hoe zijn we daar ooit met volledige kampeeruitrusting mee naar Zuid-Frankrijk geweest?! Tegelijkertijd voelde het meteen helemaal vertrouwd. Het grote dunne stuur, het minimalistische dashboardje, de piepkleine schakelaartjes voor licht en ruitenwisser en het starten met het trekhendeltje op de middentunnel. Het schakelen met het ongesynchroniseerde bakje, inclusief het met double de-clutching terugschakelen, ging weer helemaal als vanzelf. En de omschakeling van 250 naar 24 pk was eigenlijk wel rustgevend.
De oer-Fiat 500 heeft niets te zoeken op de snelweg, dus helemaal binnendoor -natuurlijk met het dakje open- naar Katwijk aan Zee. Onderweg alleen maar lachende mensen, zwaaiende kinderen en opgestoken duimen, vooral van berijders van de nieuwe –zowat twee keer zo grote- Fiat 500’s.
Tijdens de koffiestop op het heerlijke terras van restaurant De Landbouw in Wassenaar, vond de alleraardigste serveerster de 500 zo leuk, dat het tweede rondje koffie van het huis was, “…om de leuke dag nog leuker te maken”
Na de Koningsdagactiviteiten in Katwijk en een visje op de boulevard, weer in de 500 binnendoor naar Scheveningen. Ook daar was van alles te beleven, dus bleven we wat langer hangen, dan gepland.
Zo’n dag is eigenlijk veel te kort, De terugweg was nog wat avontuurlijk… Amper Scheveningen uit, was de batterij van de TomTom leeg; de 500 heeft natuurlijk geen 12 volt aansluiting. Aan de ANWB borden heb je niet zoveel, want die proberen je steeds zo snel mogelijk de autosnelweg op te krijgen. Gelukkig ben ik nog net voor de Mammoetwet op school geweest en het restant van de toen opgedane topografische kennis bracht ons –weliswaar via een totaal andere route dan op de heenweg- vlot terug in Berkel, waar wij keurig werden opgevangen.
Terug in de Alfa realiseer ik me hoeveel er in 40 jaar is veranderd. De huurprijs voor deze dag is riant meer, dan de 375 gulden, waarvoor ik in 1974 mijn Fiat 500 kocht. Maar in beide gevallen was het elke cent dubbel en dwars waard!

Lees meer / Bekijk de foto's
Uw naam*
Uw telefoon
Uw E-mail*
Uw Vraag*
Anti-spam
captcha