Over ons

Beckers Klassieker Service is in 2005 door mij, Marc Beckers, gestart vanuit de hobby en passie voor oldtimers.

Het begon allemaal met de diamantblauwe kever cabriolet die ik tijdens mijn studie tot aan de laatste schroef heb gerestaureerd. Door alle enthousiaste reacties ben ik na de restauratie gestart met het verhuren van de kever cabrio. Op dat moment was het nog bij zeer weinig bedrijven mogelijk om zelf te rijden in een oldtimer, daarnaast ben ik gelijk begonnen met de breng- en haalservice. Deze combinatie bleek erg veel gevraagd, dus al snel werd een tweede oldtimer aangeschaft, de witte MG B.

De hobby bleef verder uit de hand lopen en hierdoor ben ik in 2008 begonnen aan de bouw van een replica van een Porsche 356 Speedster, welke vanaf 2009 beschikbaar is voor de verhuur. De drie oldtimers paste niet meer samen in de stalling, dus werd het huidige bedrijfspand aan de Berkelse Poort 61 gekocht. Met de extra ruimte werd het aanbod oldtimers ook uitgebreid met de witte kever cabrio, de Fiat 500, de blauwe MG B en de triple white kever cabriolet.

Per 1 januari 2011 heb ik uiteindelijk besloten om mijn baan als belastingadviseur bij Ernst & Young op te zeggen en mij fulltime te richten op de verhuur van oldtimers. Hiermee is het aanbod nog verder uitgebreid met het Volkswagen busje, de tweede en derde triple white kever cabriolet, de witte kever cabrio uit 1965 en de Volvo Amazon.

In 2012 heeft de NTBO (Nederlande Trouwbranch Organisatie) ons beloond met de Dutch Wedding Award voor het beste trouwvervoerbedrijf van Nederland. We zien dit natuurlijk als enorme eer en mooie bekroning op het harde werken.

Belangrijk element blijft de passie voor oldtimers, dus verhuren we uitsluitend eigen oldtimers die door een professioneel team in top conditie worden gehouden.

Ben u benieuwd naar wat ons bezighoudt? Volg ons dan op Facebook of bezoek de Nieuws pagina.

Geschreven door Marc Beckers (zie google+ pagina)